215/60R17H GOODYEAR EFFICIENTGRIP 2 SUV 96H - Gumi Major
Akcija!

1,045.00 Kn 888.25 Kn

MONTAŽA BESPLATNA!!!

 Napomene:

  • Cijene su s pdv-om i vrijede za gotovinsko ili virmansko plaćanje.
  • Plaćanje obročno na kartice beskamatno do 12 rata (VISA,MAESTRO,MASTERCARD,AMEX,DINERS) 5% skuplje na navedene cijene
  • Za svaki kupljeni proizvod GRATIS montaža-demontaža-balansiranje-gumeni tubelles ventili-kontrola optike koja traje samo 60 sekundi-pvc vreće.
  • U koliko imate bilo kakvih pitanja o proizvodu slobodno nas kontaktirajte.

                                                         

Unaprijed se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju!!!
logo

Vrsta Gume

Ljetne gume za terence i SUV vozila

Proizvođač Gume

Goodyear

Širina Gume

215

Visina Gume

60

Promjer Gume

17″

Još nema recenzija.

Be the first to review “215/60R17H GOODYEAR EFFICIENTGRIP 2 SUV 96H”

SKU: 91. Kategorija: .

Novo! GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3

Ove sezone u prodaji novi dezen ljetnih guma kompanije GoodYear – Eagle F1 Asymmetric 3.

Gume su namjenjene vozačima koji posjeduju sportske ili automobile visokih performansi, a ujedno im je na prvom mjestu bezbijednost tokom vožnje.asymetric 3

Glavne karakteristike po kojima se gume ističu:

1. Kraći zaustavni put na mokrom i suhom putu
Zahvaljujući tehnologiji Active Braking, prilikom kočenja povećava se površina kojom guma leži na putu i tako poboljšava prijanjanje. Za posljedicu ima kraći zaustavni put na suhoj i mokroj podlozi.

2. Odlična upravljivost
Tehnologija Reinforced Construction
daje gumi jaču konstrukciju, a manju težinu čime se poboljšava upravljivost na ravnom i daje odlične performanse u krivinama. Također utječe na smanjenje trošenja, a povećava stupanj iskorištenosti goriva.

3. Efikasno kočenje i vodljivost
Za izradu ove gume korištena je nova smjesa izrađena po tehnologiji GripBooster. Ova smjesa sadrži lepljivu smolu koja omogućava bolji kontakt gume sa podlogom. Ovim se obezbjeđuje efikasno kočenje a ujedno odlična vodljivost na suhoj i mokroj podlozi.

Najnoviji dezen testiran je tokom listopada i studenog 2015. godine od strane nezavisne organizacije TUV, zajedno sa tri konkurenta iz iste kvalitativne klase.

Testiranje je obavljeno na dimenziji 225/45 R17 91Y, a rezultati su sledeći:

– 2,6 m kraći zaustavni put na mokroj podlozi
– 1,3 m kraći zaustavni put na suhoj podlozi
– 4% bolja vodljivost na mokroj podlozi
– 10,9% manji otpor kotrljanja od prosijeka konkurenata (zauzeli su drugo mijesto)

Proizvodi se u dimenzijama od 17 – 20 coli.

Zašto odabrati Goodyear?

Svaka guma Goodyear u sebi ima više od stotinu godina inovacija inspiriranih sigurnošću. Predano radimo na proizvodnji guma koje su sigurnije, dugotrajnije i manje štete okolišu. U tvrtki Goodyear u standard su uključeni učinkovitost i bezbrižna vožnja.

Zajednička sigurnost

Budući da ostvaruju jedini kontakt vozila i ceste, gume igraju vitalnu ulogu u sigurnoj vožnji. Goodyear predvodi razvoj novih tehnologija koje su odgovorne za sigurnost na svakom vašem putovanju. Od složenih polimera koji ostvaruju bolje prianjanje i kočenje do profila koji rade bez obzira na istrošenost, predano radimo na stvaranju pouzdanih proizvoda.

Tradicija inovacija

U Goodyearu uvijek gledamo naprijed. Razvijamo tehnologiju guma od 1898., proizveli smo gume za prvi model automobila Ford T, sudjelovali smo u obaranju rekordnih brzina na tlu i oblikovali prve gume koje su dotakle Mjesec. Cijelim smo putem bili predvodnici tehnologije koja se koristi u svemu, od zrakoplova do umjetnog srca. Neprestano širimo granice u poboljšanju proizvoda, što znači da uvijek dobivate gume čija se proizvodnja temelji na najboljim rezultatima naših istraživanja.

Gume prihvatljivije za planet

Tehnologije Goodyear pomažu i u zaštiti planeta. Naše najnovije gume traju dulje, koriste manje prirodnih resursa i smanjuju potrošnju goriva. Uz naš najnoviji napredak u obnovljivim materijalima biomase radimo na smanjenju utjecaja i pomažemo vam da ostavite manji otisak na okoliš.GOODYEAR

Scroll Up