Gume Osijek - Najpovoljnije Auto Gume - Gumi Major

Tvrtka Gumi Major d.o.o. uz svoje dugogodišnje iskustvo te stručni tim nudi Vam pomoć i savjetovanje prilikom odabira guma za Vaše vozilo. Kako bi se sami bolje upoznali s vrstama guma, proizvođačima, njihovim karakteristikama… dolje možete vidjeti vodić za EU oznake, našu akcijsku ponudu te pretražiti svakog proizvođača zasebno. Kako bi naša usluga bila potpuna a Vi zadovoljni obratite nam se s povjerenjem da zajedno izaberemo najbolju gumu za vaše vozilo.

gume_razred1

Objašnjenje EU oznake gume

Nova EU oznaka gume daje važne informacije o sigurnosti gume i njezinom utjecaju na okoliš. Slično energetskoj oznaci s kućanskih aparata, EU oznaka gume olakšava usporedbu u odnosu na prianjanje na mokrim cestama, potrošnju goriva i razinu buke.

Vrhunska guma se prepoznaje po:

– uravnoteženim voznim svojstvima i dobrom iskoristivosti goriva,
– najbolja upravljivost na mokroj površini,
– kratak put kočenja na mokroj i suhoj cesti te precizno upravljanje vozilom

Ključne prednosti

Prianjanje na mokrom s ocjenom A
Ocjena A1 za učinkovito prianjanje na mokrom, najviša ocjena dodijeljena prema odredbama EU.

Kraći putovi kočenja za pouzdanu vožnju
Tehnologija ActiveBraking povećava kontakt između gume i površine ceste kako bi se skratio put kočenja – do dva metra (8%) kraći na mokrim cestama2 i 3% kraći na suhim cestama3.

Bolje kočenje na mokrom i manji otpor kotrljanju
Tehnologija WearControl osigurava optimalnu ravnotežu između prianjanja i nižeg otpora kotrljanju tijekom cijelog životnog vijeka gume.

Manja potrošnja goriva
Pomoću tehnologije FuelSaving stvaramo novu temeljnu smjesu koja smanjuje gubitak energije na gumama. Otpor kotrljanju smanjen je za 18%,4 što donosi veću učinkovitost u potrošnji goriva i niže troškove vožnje

Scroll Up

VAŽNO!

NA NAŠEM WEB SHOPU PRIKAZAN JE SAMO MALI DIO ASORTIMANA GUMA.

UKOLIKO VAS ZANIMA DIMENZIJA ILI MODEL KOJI NE NALAZITE U WEB SHOPU MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE NA

(0)31/274-970

Holler Box