Servis Vozila Osijek - Gumi Major

Poštovani  kupci!  U sveukupnom asortimanu guma i naplataka koje možete kupiti u našem prodajnom prostoru, veliku pažnju pridonosimo našem servisu u koji se selimo nakon kupnje odabranog proizvoda. Radi sigurnosti vašeg vozila na cesti u našem servisu vam omogućavamo uz stručno školovano osoblje rad na najsuvremenijim uređajima trenutno dostupnim na svijetskom tržištu sa homologacijom sa strane ( TUV, OEM: VW,AUDI,MERCEDES,BMW,JAGUAR, LAND ROVER itd…) Prateći modni trend u svijetu automobilizma te svakodnevnog ažuriranja noviteta omogučavamo vam te GARANTIRAMO vrhunsku uslugu te sigurnu i ugodnu vožnju.

MONTAŽA BROCK B32 SKM 9×21

Montaža novih aluminijskih naplataka Brock B32 SKM 9×21 sa zimskim gumama MICHELIN LATITUDE ALPIN te ugradnjom novih TPMS senzora za pritisak zraka u gumama ALLIGATOR. Naravno to je sve napravljeno na najnovijim uređajima HUNTER.

NOVI SPOT POGLEDAJTE!!

Pogledajte video o našoj firmi i uvijerite se u kvalitetu i professionalnost!!

Nudimo Vam usuluge:

-AUTO KLIMA  automatsko punjenje i servisiranje klima uređaja za osobna i l.t,4×4 vozila s trenutno najnovijim uređajem  TEXA 760R više o tome na  www.texa.com

-TPMS (sustav za nadzor tlaka u gumama) automatsko kodiranje sa specijalnim dijagnostičkim uređajem te ugradnja istih TPMS ventila na naplatak čelični/aluminijski + dijagnostika vozila (otkrivanje i poništavanje grešaka vozila)

-montaža-demontaža kotaća od 10“-34“ cola (osobna,lako teretna l.t.,4×4 terenci)

-balansiranje kotača (čelični, aluminijski naplatci)

-postavljanje i skidanje kotača s vozila

-provjera i skeniranje gume/naplatka (na dijagnostičkom uređaju sa ispisom dijagnostike)

-vulkanizacija guma/zračnica (topla vulkanizacija, hladna vulkanizacija)

-optika vozila (štelovanje trapa, nagib,zatur,trag)

-ravnanje čeličnih naplataka (čiščenje i brušenje naplatka)

-izlazak na teren

-hotel sezonskih kotača sezona ljeto/zima

Hunter Revolution  (ROBOT)

Hunter Revolution automatski demontirač i montirač guma najsuvremenije tehnologije ima ugrađena sva potrebna znanja koja znatno olakšavaju posao svakom vulkanizeru. Hunter Revolution je namijenjen za izmjenu guma promjera od 13“ do 34“, dok je posebno pogodan za  gume UHP, RFT, SSR, ROF te koje imaju ugrađene senzore za kontrolu tlaka. Zbog ove jedinstvene tehnologije, jamčimo vam 100%  zaštitu od bilo kojeg oštećenja gume/naplatka te senzora za tlak na kotačima, kao i optimalno pumpanje guma na vrijednosti izračunate na osnovi vrste vozila, kotača i guma.Uporaba Revolution-ovog jedinstvenog patentiranog načina izmjene guma značajno podiže sigurnost rada u vulkanizerskim servisima te osigurava visoku razinu usluge za krajnje kupce i njihove omiljene naplatke.Ova jedinstvena tehnologija osigurava i uštedu vremena za izmjenu guma od 20%, u odnosu na konvencionalni način izmjene, čime Vam pružamo kvalitetniju uslugu u kraćem vremenu.

NOVA!! Montirka HUNTER TCX 57

Nova generacija TCX57  napredna montirka tvrtke Hunter Engineering!

Mjenjači guma nove generacije TCX57 uključuju nekoliko poboljšanih značajki za ogromnu snagu i kontrolu.
Izgradnjom na TCX575 obitelji, TCX57 i TCX56 imaju najmoćniju rupičastu kuglicu i imaju veliki stol s promjenama promjera jednim dodirom. TCX57 također ima poboljšanu drugu rupicu za pritisak koja je brža i jednostavnija za upotrebu.
Najbolji u klasi patentiranim sustavom prešanih kuglica ubrzava i olakšava pričvršćivanje, podmazivanje, demontaža i ugradnju najzahtjevnijih kombinacija kotača i guma. Ekskluzivni sustav centrira kotač i gumu kako bi osigurao maksimalnu čvrstoću i krutost.
TCX 57 ima stezaljke od 6 do 30 inča. Sve četiri stezaljke istodobno se pomiču kako bi se smanjila pogrešno uključivanje, a mjerne oznake dodatno olakšavaju stezanje.
TCX57 je snažan i sposoban za rukovanje širokim rasponom radova, od 19,5 i skidanje kotača do performansi i brzine vožnje. Snažan stup sa stražnjom šipkom smanjuje stopu otiska za 30% u usporedbi s sustavima s nagibnim stupovima.

HUNTER GSP9700 2u1

Napredna oprema za balansiranje kotača

Hunterova 5. generacija Balanserka za cestovne snage mjeri sile guma poznate pod nazivom Radijalna varijabilnost snage (RFV) i Lateral Force Force (LFM).

Kako Road Force Elite mjeri RFV i LFM?

Ove mjerne podatke bilo je nevjerojatno teško identificirati i dosad gotovo nemoguće izmjeriti! To se postiže uzimanjem sklopa kotača i gume na simulirani test na cesti, primjenom opterećenja valjkom. Jednom kada se identificira RFV, balansiranje savjetuje ‘ForceMatching’ ™ – usklađivanje krutog mjesta na gumama s niskom točkom na naplatku kotača, čime se omogućuje glatka vožnja. Gdje je LFM istaknut slijedite korake za premještanje kotača na ravnu vožnju! “Nadogradnja” na 4. generaciji Road Force Touch (RFT), ova jedinica ne samo da otključava veće prednosti nego tradicionalna ravnoteža, čak i oko 50% brže! RFE predstavlja korisniku 3D grafiku vaših guma (uključujući lokacije za govor) koji se generira pomoću “ne ponavljanih” točkastih točaka kako bi dobili predložak kotača. U Pro-Alignu razumijemo da postoje stvari koje treba uzeti u obzir prilikom odabira opreme za balansiranje kotača.

Više informacija pogledajte na: https://www.hunter.com/wheel-balancers/road-force-elite#super-desc-drop-2

Ključne značajke na prvi pogled

Sada s više brzina!

Izvršite Road Force ® test i ravnotežu brže od tradicionalnog balansiranja!

Zaslon osjetljiv na dodir!

Touch Screen

Brzo rukovanje meniom

™ Auto-Calibration

Automatska kalibracija

100% precizan

Dijagnostički Roller Load

Rješava probleme vibracija

Identificira bruhove na gumi pomoću valjka (simulacija ceste)

Pruža “novu i sigurniju vožnju automobila”

Auto-Up Hood

Štedi vrijeme

Brojevi okretaja operacije

CenteringCheck

Osigurava pravilan usredotočenje

Eliminira pogreške

SmartWeight ®

Poboljšati ravnotežu

Smanjuje potrošnju težine

Nudi veču produktivnost

On-Demand Video

Pojednostavlja trening

Poboljšava rezultate

Meta ™ centriranje sustava

Optimiziranje usredotočenje

Spriječava oštećenje kotača

Uz najsuvremenije uređaje, u vulkanizerskom servisu Gumi-Major će Vas dočekati i stručno, vrhunski obučeno osoblje.

Scroll Up

VAŽNO!

NA NAŠEM WEB SHOPU PRIKAZAN JE SAMO MALI DIO ASORTIMANA GUMA.

UKOLIKO VAS ZANIMA DIMENZIJA ILI MODEL KOJI NE NALAZITE U WEB SHOPU MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE NA

(0)31/274-970

Holler Box