Aluminjske i Čelične Felge - Alu Felge Osijek - Gumi Major

U vulkanizerskom servisu Gumi-Major možete naći kvalitetne naplatke za Vaše vozilo.

Aluminijske felge

Gumi Major d.o.o. nudi Vam iz svoje ponude alu felge renomiranog njemačkog proizvođača BROCK & RC DESIGN.

Od svog osnivanja sredinom devedesetih godina, grupa poduzeća Brock je na području alu naplataka postala značajna svojim stalnim napredovanjem. Trenutno je u mogućnosti proizvesti preko 1.000.000 alu naplataka godišnje.

U novom centru za logistiku u Weilerswistu moguće je uskladištiti i isporučiti dnevno 3000 kotača. Ovo 20 m visoko skladište obuhvaća ca. 16.000 mjesta za palete na različitim nivoima . U impozantnom, skladištu s visokim regalima skladište se velike količine milijunskih vrijednosti kako bi se osigurala isporuka u svako vrijeme. Naši kotači se proizvode u vlastitoj livnici. Za optimalnu proizvodnju brine se 100 djelatnika uz pomoć najmodernijih strojeva za lijevanje i obradnih centara sa numeričkim upravljanjem.

Poslije proizvodnje felge se finalno obrađuju u poduzeću Metec GmbH gdje se na kraju nanosi lak sa jednim od najmodernijih uređaja za lakiranje felgi u Europi . Uređaj za lakiranje je na najvišem tehničkom nivou i u skladu je sa najnovijim standardima za kvalitetu. Ovakav suvremeni uređaj za lakiranje i premazivanje nam omogućuje da ponudimo garanciju od 3 godine za sve kotače koje smo mi lakirali, također i za SLC prevučene kotače. Patentirana tehnika prevlačenja odlikuje se već godinama dugotrajnošću , koja se svodi na izvedenu kombinaciju raznih materijala. Ovome doprinosi pored ostalog dodatni akrilni prah, koji je dodatak svim našim lakiranjima i služi kao zaštita. Ovaj materijal je proračunski skuplji i rastrošniji nego što je to uobičajeno lakiranje, ali je po svojim osobinama neusporedivo bolji. Povećanjem debljine sloja i poboljšanom gustoćom materijala postiže se veća zaštita od korozije, soli i drugih pojava što nastaju vremenskim utjecajima. Također, se prašina sa kočnica mnogo lakše odstranjuje sa akrila. Neće dolaziti do poznatog „nagrizanja“

Kako bi osigurali uspjeh i prvoklasnu kvalitetu, kako bi kupci ostali zadovoljni i kako bismo povećali njihov broj tu su vrhunski školovani djelatnici, prvoklasna prodajna dokumentacija i permanentno aktualizirane stručne ocjene od nadležne ustanove, koncept uspjeha, kao i stalne zalihe u skladištu naših proizvoda.

 Prošle godine posebno se investiralo u njemačke tvrtke.

Unutar poduzetničke grupe objedinjeni su dizajn, proizvodnja, marketing i prodaja. Asortiman kotača od lakog metala obuhvaća dvije marke: Brock Car Fashion i RC Design-48 dizajna od 13 do 22 cola. Dojmljiv proizvodni program, kao i široko rasprostranjena paleta proizvoda, koja obuhvaća i višedjelne naplatke kao i dizajne za OFF ROAD i SUV vozila, čine bazu za ovakav uspjeh. Višenamjenska primjena naplataka je isto tako važna za koncept uspjeha kao i tekuće osiguranje kvalitete. Svi naplatci su podvrgnuti brojnim testovima i od strane TUEV-a su testirani i certificirani.

U Brock&Rc design tvrtkama u Bergdorfu (Luxemburg), Weilerswistu (Njemačka), Jajcu (Bosna i Hercegovina) i Schlüchternu kod Frankfurta (Njemačka) uposleno je trenutno preko 200 radnika. U Weilerswistu je pored rukovodstva, prodaje i odjela za razvoj smješten također i najmoderniji centar za logistiku, skladište i prodaju. Pored toga ovdje se ručno montiraju dvodijelni i trodijelni kotači.

Katalog aluminijskih naplataka

NAPOMENA!!! Navedene cijene iz kataloga BROCK&RC DESIGN odobravamo gotovinski popust u iznosu od -25%…  kartično plaćanje -20% . Za svaki kupljeni naplatak BESPLATNO montaža-demontaža-balansiranje-tubelles ventili-pribor(šarafi,matice)-besplatna kontrola optike koja traje samo 60 sekundi, GARANCIJA 3 GODINE… 100% EU

Isprobajte naš novi 3D Brock&RC design konfigurator i doživjeti ćete svoje vozilo u novom svijetlu. Jednostavno unesite marku automobila , model i tip vozila, ili jednostavno pomoću tipa vozila tako lako dođite do kotača iz svojih snova.

Čelične felge

„KFZ Stahlrad“ je vodeći europski dobavljač čeličnih felgi sa sjedištem u AUSTRIJI. Istih tehničkih karakteristika te dizajna, felge su identične OE kvalitete. U svom  srebrno crnom asortimanu posjedujemo gotovo četiri stotine kataloških brojeva čime pokrivamo felge za gotovo sve tipove osobnih, kombi i SUV vozila od 12“ do 17“. Čelične felge se namještaju na vozilo najčešće pri ljetno zimskim izmjenama auto guma kada se aluminijske felge zamjenjuju čeličnima, no mijenjaju se i pojedinačno nakon oštećenja ili korozije.

Napomena: KFZ stahlrad čelićna felga je proizvedena te homologirana sa strane EU te odgovara po svim karakteristikama i svojstvima tvrdoće originalnim felgama prve ugradnje na vašem vozilu.

Savjet: preporučljivo je za svaki set guma imati i set naplataka. Uobičajeno je da su ljetne gume montirane na alumijske naplatke, a zimske gume ne čelične naplatke. Takva se praksa ustalila zbog prijašnjih vremena kada aluminijski naplatci nisu bili kvalitetno zaštićeni od djelovanja snijega i soli. Danas je situacija drugačija! Naplatci renomiranih proizvođača su u potpunosti zaštićeni od utjecaja snijega, leda i soli. Bez bojazni od oštećenja svoje zimske gume možete montirati na aluminijske naplatke.

Scroll Up