Aluminjske i Čelične Felge - Alu Felge Osijek - Gumi Major

U vulkanizerskom servisu Gumi-Major možete naći kvalitetne naplatke za Vaše vozilo.

Aluminijske felge

Gumi Major d.o.o. nudi Vam iz svoje ponude alu felge renomiranog njemačkog proizvođača BROCK & RC DESIGN.

Od svog osnivanja sredinom devedesetih godina, grupa poduzeća Brock je na području alu naplataka postala značajna svojim stalnim napredovanjem. Trenutno je u mogućnosti proizvesti preko 1.000.000 alu naplataka godišnje.

U novom centru za logistiku u Weilerswistu moguće je uskladištiti i isporučiti dnevno 3000 kotača. Ovo 20 m visoko skladište obuhvaća ca. 16.000 mjesta za palete na različitim nivoima . U impozantnom, skladištu s visokim regalima skladište se velike količine milijunskih vrijednosti kako bi se osigurala isporuka u svako vrijeme. Naši kotači se proizvode u vlastitoj livnici. Za optimalnu proizvodnju brine se 100 djelatnika uz pomoć najmodernijih strojeva za lijevanje i obradnih centara sa numeričkim upravljanjem.

Poslije proizvodnje felge se finalno obrađuju u poduzeću Metec GmbH gdje se na kraju nanosi lak sa jednim od najmodernijih uređaja za lakiranje felgi u Europi . Uređaj za lakiranje je na najvišem tehničkom nivou i u skladu je sa najnovijim standardima za kvalitetu. Ovakav suvremeni uređaj za lakiranje i premazivanje nam omogućuje da ponudimo garanciju od 3 godine za sve kotače koje smo mi lakirali, također i za SLC prevučene kotače. Patentirana tehnika prevlačenja odlikuje se već godinama dugotrajnošću , koja se svodi na izvedenu kombinaciju raznih materijala. Ovome doprinosi pored ostalog dodatni akrilni prah, koji je dodatak svim našim lakiranjima i služi kao zaštita. Ovaj materijal je proračunski skuplji i rastrošniji nego što je to uobičajeno lakiranje, ali je po svojim osobinama neusporedivo bolji. Povećanjem debljine sloja i poboljšanom gustoćom materijala postiže se veća zaštita od korozije, soli i drugih pojava što nastaju vremenskim utjecajima. Također, se prašina sa kočnica mnogo lakše odstranjuje sa akrila. Neće dolaziti do poznatog „nagrizanja“

Kako bi osigurali uspjeh i prvoklasnu kvalitetu, kako bi kupci ostali zadovoljni i kako bismo povećali njihov broj tu su vrhunski školovani djelatnici, prvoklasna prodajna dokumentacija i permanentno aktualizirane stručne ocjene od nadležne ustanove, koncept uspjeha, kao i stalne zalihe u skladištu naših proizvoda.

 Prošle godine posebno se investiralo u njemačke tvrtke.

Unutar poduzetničke grupe objedinjeni su dizajn, proizvodnja, marketing i prodaja. Asortiman kotača od lakog metala obuhvaća dvije marke: Brock Car Fashion i RC Design-48 dizajna od 13 do 22 cola. Dojmljiv proizvodni program, kao i široko rasprostranjena paleta proizvoda, koja obuhvaća i višedjelne naplatke kao i dizajne za OFF ROAD i SUV vozila, čine bazu za ovakav uspjeh. Višenamjenska primjena naplataka je isto tako važna za koncept uspjeha kao i tekuće osiguranje kvalitete. Svi naplatci su podvrgnuti brojnim testovima i od strane TUEV-a su testirani i certificirani.

U Brock&Rc design tvrtkama u Bergdorfu (Luxemburg), Weilerswistu (Njemačka), Jajcu (Bosna i Hercegovina) i Schlüchternu kod Frankfurta (Njemačka) uposleno je trenutno preko 200 radnika. U Weilerswistu je pored rukovodstva, prodaje i odjela za razvoj smješten također i najmoderniji centar za logistiku, skladište i prodaju. Pored toga ovdje se ručno montiraju dvodijelni i trodijelni kotači.

Katalog aluminijskih naplataka

NAPOMENA!!! Navedene cijene iz kataloga BROCK&RC DESIGN odobravamo gotovinski popust u iznosu od -25%…  kartično plaćanje -20% . Za svaki kupljeni naplatak BESPLATNO montaža-demontaža-balansiranje-tubelles ventili-pribor(šarafi,matice)-besplatna kontrola optike koja traje samo 60 sekundi, GARANCIJA 3 GODINE… 100% EU

Isprobajte naš novi 3D Brock&RC design konfigurator i doživjeti ćete svoje vozilo u novom svijetlu. Jednostavno unesite marku automobila , model i tip vozila, ili jednostavno pomoću tipa vozila tako lako dođite do kotača iz svojih snova.

Čelične felge

„KFZ Stahlrad“ je vodeći europski dobavljač čeličnih felgi sa sjedištem u AUSTRIJI. Istih tehničkih karakteristika te dizajna, felge su identične OE kvalitete. U svom  srebrno crnom asortimanu posjedujemo gotovo četiri stotine kataloških brojeva čime pokrivamo felge za gotovo sve tipove osobnih, kombi i SUV vozila od 12“ do 17“. Čelične felge se namještaju na vozilo najčešće pri ljetno zimskim izmjenama auto guma kada se aluminijske felge zamjenjuju čeličnima, no mijenjaju se i pojedinačno nakon oštećenja ili korozije.

Napomena: KFZ stahlrad čelićna felga je proizvedena te homologirana sa strane EU te odgovara po svim karakteristikama i svojstvima tvrdoće originalnim felgama prve ugradnje na vašem vozilu.

Savjet: preporučljivo je za svaki set guma imati i set naplataka. Uobičajeno je da su ljetne gume montirane na alumijske naplatke, a zimske gume ne čelične naplatke. Takva se praksa ustalila zbog prijašnjih vremena kada aluminijski naplatci nisu bili kvalitetno zaštićeni od djelovanja snijega i soli. Danas je situacija drugačija! Naplatci renomiranih proizvođača su u potpunosti zaštićeni od utjecaja snijega, leda i soli. Bez bojazni od oštećenja svoje zimske gume možete montirati na aluminijske naplatke.

Scroll Up

VAŽNO!

NA NAŠEM WEB SHOPU PRIKAZAN JE SAMO MALI DIO ASORTIMANA GUMA.

UKOLIKO VAS ZANIMA DIMENZIJA ILI MODEL KOJI NE NALAZITE U WEB SHOPU MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE NA

(0)31/274-970

Holler Box