Aluminijske felge izrađene su od legure aluminija, koja je lagana i čvrsta te time poboljšava performanse i ekonomičnost goriva. Otporne su na koroziju, što ih čini dugotrajnijim od čeličnih felgi koje su osjetljivije na hrđanje i oštećenja uzrokovana vremenskim uvjetima. Također, zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji mogu poboljšati udobnost, upravljivost i manevarski odziv vozila. 

Dvojaka funkcija

Aluminijske felge imaju dvojaku funkciju – estetsku i sigurnosnu. Dolaze u velikom rasponu dizajnova, što vozačima pruža brojne mogućnosti kod izbora, a također postoje različiti stilovi i završne obrade koje vozači mogu odabrati prema svojim preferencijama. 

U vidu sigurnosti, njihova je funkcija poduprijeti gumu i “zapečatiti” ju za kotač te je iz tog razloga ključno znati odgovarajuću veličinu. Kupovinom neodgovarajuće veličine, utječete na performanse vozila i sigurnost u vožnji. Također, felga mora omogućavati strujanje zraka kako bi se kočnice mogle hladiti, a može imati značajan utjecaj i na aerodinamiku automobila.

Montiranje aluminijskih felgi

Široka ponuda

U širokoj ponudi donosimo vam aluminijske felge renomiranih svjetskih proizvođača – Brock i RC Design. Izrađene od vrhunskih materijala kako bi pružile izvanrednu izdržljivost i sigurnost na cesti, Brock uz inovativni dizajn omogućuje ne samo estetski dojam, već i poboljšanu performansu vašeg vozila. 

Od klasičnih do modernih dizajna, elegantnim linijama i atraktivnim detaljima RC Design aluminijske felge kombiniraju izdržljivost i estetiku kako bi osigurale dugotrajan sjaj i pouzdanost na cesti.

Ukoliko imate specifične dimenzije kotača, javite nam se i zajedno ćemo pronaći idealnu felgu za bilo koju dimenziju kotača. Sve felge u našoj ponudi su u potpunosti proizvedene u Europi i dolaze uz čak 5 godina jamstva!

Uz najpovoljnije cijene proizvoda i redovne novitete u ponudi, dobivate GRATIS montažu, demontažu, balansiranje, gumeni tubelles ventili te pvc vreće. 

Pomoću programa koji omogućuje virtualnu montažu željenih felgi prema odabranom modelu vozila – konfiguratora naplataka, provjerite kako će odabrane aluminijske felge izgledati na vašem vozilu i olakšajte si kupnju.

 

Uz dugogodišnje iskustvo i vrhunsku kvalitetu usluge koja je uz nas vezala mnoge zadovoljne kupce stojimo vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem ili nas pronađite na adresi Drinska 89 u Osijeku!