Uspješnih 30 godina naša tvrtka Gumi – Major svojim korisnicima pruža najkvalitetniju vulkanizersku uslugu, servis auto klime, geometriju kotača i prodaju pneumatika te čeličnih i aluminijskih naplataka. Kroz bogatu tradiciju poslovanja susretali smo se s brojnim projektima.

Najzanimljiviji i najzahtjevniji izazovi bili su nam samo širenje tvrtke i pretvaranje vulkanizerske radnje u profesionalni servis. Sukladno s time, opremili smo se s najboljim i najsuvremenijim strojevima kako bismo pružili svojim kupcima kvalitetne tretmane za njihova vozila, uz pristupačne cijene proizvoda i usluga iz naše široke ponude. Konstantnim praćenjem modnih trendova u svijetu automobilizma i novim uređajima, u svakom trenutku možemo i rado prihvaćamo bilo kakve izazove noviteta vozila koji se dovoze k nama u servis. Navedeno je jedna od naših konkurentskih prednosti koju donosimo na tržište i s čime se izrazito ponosimo.

Često pružana usluga našim klijentima su balansiranje kotača kako bi se izbjegle potencijalne nestabilnosti vozila prilikom vožnje. Balansiranje kotača zahtjeva kvalitetan uređaj, a mi se i na tom području možemo pohvaliti. Riječ je o renomiranom brandu imena Hunter (USA) koji proizvode jedinstvene uređaje sa zaštićenim patentom balansiranja gdje se radijalna i dijagonalna sila u jednom okretaju balansiraju te uklanjaju i garantiraju stopostotnu savršenu i udobnu vožnju.

 

 

U želji da omogućimo maksimalno zadovoljstvo klijenta u potpunosti želimo ukloniti moguće probleme. U tom duhu, naša tvrtka pruža garanciju za svaku kupljenu gumu. Dakle, ako se u bilo kojem trenutku nešto dogodi s vašom gumom, ne morate čekati zakonski rok od 45 dana za reklamiranje proizvoda, jer ćemo pomoću Hunter uređaja riješiti nastali problem u roku od nekoliko minuta!

Zadovoljstvo naših klijenata očituje se njihovim dugogodišnjim povjerenjem odnosno povratkom u naš servis kako bismo im iznova pružili naše usluge. Također, sretni smo jer broj novih klijenata raste iz dana u dan i to ne samo iz Osijeka već i iz drugih krajeva Slavonije.

 

 

Za kraj ćemo naglasiti kako su nam u našem poslovanju na prvom mjestu kupci, jer su oni upravo razlog našeg postojanja te same želje za napretkom. Za sva pitanja naših kupaca uvijek smo im na raspolaganju te ćemo rado preporučiti najbolji proizvod za njihove potrebe, kako bi im omogućili što bolji tretman uz maksimalnu uštedu vremena i novca.