hotel za gume

Ako živite u stanu bez garaže ili podruma, spremanje sezonskih guma može biti veliki problem. Nedostatak mjesta za pohranu, neadekvatno odlaganje i prljanje samo su neki od razloga za odlazak u hotel za gume.

Gumi-Major hotel za gume nudi vam sigurno skladištenje guma u prostoru koji je zaštićen od vlage, topline i svjetlosti. Gume u hotelu vise na željeznim štapovima kako ne bi došlo do deformacije gume. Ako gume držite u garaži i one su polegnute na podu, pritisak od felgi će ih gnječiti i do kraja sezone, bit će jajaste. Ono što mnoge brine kod korištenja hotela za gume je njihov siguran povratak. Zato vam Gumi-Major odmah izdaje potvrdu o preuzimanju guma/kotača na skladištenje. Osim te potvrde, pravi se i mala oznaka koja visi na štapovima s gumama. Ona označava vaše gume i osigurava njihov povratak u prave ruke.

 

 

Prije nego što skinemo gume s auta, označimo pozicije na kojima su se nalazile kako bismo sljedeće sezone prednje gume mogli staviti na zadnje, a zadnje na prednju osovinu. Rotacija guma je poželjna zbog toga što se gume na različitim osovinama nejednako troše. Također pazimo na smjer rotacije gume koji mora biti isti prije i poslije zamjene.

Cijena za naše kupce svih veličina colaža (guma/kotač) iznosi 30,00 kn s pdv-om po komadu.

Vaš Gumi-Major.