Natječaj za posao

Zapošljavamo dva djelatnika/ce na neodređeno za rad u vulkanizerskom servisu Gumi-Major. Posao, između ostalog, obuhvaća: rad na montažama i balansiranju kotača, autooptiku i punjenje autoklima na najsuvremenijim uređajima.

UVJETI NATJEČAJA:

  • radno iskustvo nije potrebno
  • vozačka dozvola B kategorije
  • prijava na natječaj moguća je na dva načina:
    1. poslati životopis na mail: emanuel@gumi-major.hr. Predmet maila: Natječaj za posao-Vulkanizerski servis. Po isteku natječaja, na osnovu životopisa, napravit će se selekcija kandidata te će se s kandidatima koji uđu u uži krug održati individualni intervju u prostorijama vulkanizerskog servisa Gumi-Major.
    2. osobno donijeti životopis u Gumi-Major vulkanizerski servis tijekom radnog vremena. Po isteku natječaja, na osnovu životopisa, napravit će se selekcija kandidata te će se s kandidatima koji uđu u uži krug održati individualni intervju u prostorijama vulkanizerskog servisa Gumi-Major.
  • Nakon potpisivanja ugovora poslodavac će organizirati adekvatnu jednomjesečnu obuku za djelatnika. Nakon završetka probnog roka, tj. odrađene obuke, ukoliko djelatnik zadovolji dobit će izvrsne uvjete rada i visoku plaću.

Trajanje natječaja za posao: od 20.08. do 10.09.2019. godine.

Molimo Vas da prijave na natječaj pošaljete u prethodno označenom roku.