Bilo je jasno kao dan da će predstavljanjem Goodyeara F1 Asymmetric 3 na red doći i susjedno dvorište pa je pred nama novi Dunlop Sport Maxx RT2.

Sljedeći DNA filozofiju Dunlopa i ova je guma napravljena temeljem “forever forward” ideje koja je zaslužna za stvaranje uzbuđenja radica-rxc-turbo-dunlop-sport-maxx-rt2-tvornicka-ugradnjau toku vozačkog procesa.
Ova je guma istinski ekspert kad se usredotočimo na količinu gripa i preciznost upravljanja, sudeći prema TUV SUD Benchmark testu guma ovaj je Dunlop imao 1.3 % bolje prolazno vrijeme od prosjeka ostala 4 konkurenta, 4.1 % bolje upravljanje na suhom te 5.6 % bolje rezultate na kružnoj stazi natopljenoj vodom.

Tvornička ugradnja na Radical RXC Turbo 2016

SASTOJCI:

  • unaprijeđena smjesa gume u koju je dodana smola za postizanje maksimalnog gripa na mokrim i suhim kolnicima
  • vanjski rameni blokovi sada su veći : bolje je skretanje u zavoj
  • blokovi gume zaduženi za kočenje smanjuju zaustavni put, pogotovo na (vrtoglavo) visokim brzinama
  • ojačana karkasa brine se i da na tako velikim brzinama ne dolazi do deformacija gume
Ovo je praktički savršena UHP guma za zahtjevne vozače koji žele maksimum.
Izdvojili smo za vas jedan produkcijski video :

DUNLOP

 Pouzdana vožnja

U Dunlopu znamo što znači voljeti vožnju. Naše su gume dizajnirane tako da vam uvijek olakšaju najbolje iskorištavanje vozila.

DUNLOP

Vožnja je važna

Naša je filozofija jednDUNLOP 2ostavna: što bolje osjećate cestu, vožnja će biti uzbudljivija. Iz tog je razloga komunikacija s cestom naša glavna preokupacija u razvoju. Bolja komunikacija predstavlja jači doživljaj vožnje. Veća preciznost u zavojima. Brža reakcija pri svakom okretu volana. Više vremena za reakciju kad je to najpotrebnije. Ako vozite na gumama Dunlop, osjetit ćete razliku.

S trkaćih staza na cestuDUNLOP SP

Svaka guma Dunlop u sebi ima ugrađena naša iskustva s trkaćih staza. Prvu pobjedu na utrkama osvojili smo 1902. Do 20-tih godina prošlog stoljeća proizvodili smo gume koje su podnosile brzine veće od 300 km/h. Danas u rezultate možemo uključiti 34 pobjede na utrkama Le Mans, 8 naslova svjetskih prvaka na utrkama F1 i više od 100 naslova svjetskih prvaka na utrkama MC. Nastavljamo s pomicanjem granica u utrkama motosportova. Sva vrhunska saznanja prenosimo u proizvodnju guma.

Gume odabrane za najbolje svjetske sportske automobileforever-amg

Surađujemo s vodećim proizvođačima automobila kako bismo maksimalno povećali učinkovitost njihovih sportskih i luksuznih modela. Automobili kao što su Porsche 911 Carrera, BMW 5-Series, Audi TT i Mercedes SLK u originalnoj opremi imaju gume Dunlop. Sa svakom gumom Dunlop dobivate učinkovitost i kvalitetu.