Gumi-Major vulkanizerski servis je osnovan 1987. godine i od tada je postao jedan od najprepoznatljivijih servisa u Osijeku i okolici. Sa širokom paletom usluga, modernom opremom i stručnim osobljem, privukli smo veliki broj zadovoljnih kupaca koji nam vjerno dolaze iz godine u godinu.

Osim vrhunskih usluga, nudimo i visokokvalitetne gume i felge dostupne putem našeg webshopa i u našem prodajnom prostoru. U našem asortimanu zimskih, ljetnih i cjelogodišnjih guma svaki kupac može pronaći savršen odabir prema svojim potrebama. Brendovi guma renomiranih svjetskih proizvođača poput Hankook, Goodyear, Continental i Sava te mnogih drugih osiguravaju vrhunsku kvalitetu, dok RC Design i Brock felge pružaju vozilu sigurnost i estetiku.

Prateći modne trendove u svijetu automobilizma te svakodnevno ažuriranje noviteta, naš je vulkanizerski servis opremljen najsuvremenijim uređajima. Naše osoblje osposobljeno je i školovano za rad na svim uređajima, te u skladu s promjenama i novitetima prolazi dodatne edukacije. 

Pravilno podešena geometrija ovjesa preduvjet je sigurne i ekonomične vožnje, a potrebno ju je izvršiti barem jednom godišnje. Također, preporuka stručnjaka je da se geometrija kotača ili auto-optika napravi pri svakom zahvatu na upravljačkom mehanizmu ili elementima ovjesa kao i na vozilima koja su doživjela neko značajnije oštećenje. S obzirom kako je auto optika iznimno važna za vas i vaše vozilo, opremljeni smo uređajem za najsuvremeniju geometriju kotača HUNTER HAWKEYE ELITE PREMIUM. Ovaj uređaj poseban je jer se može pohvaliti s četiri visoko rezolucijske 3D kamere koju su izuzetno precizne, provjerom kompletnog ovjesa u samo 60 sekundi kao i novom tehnologijom preciznih meta koje se postavljaju na kotače. 

Balansiranje je postupak kojim se masa kotača uravnotežuje, te se raspodjeljuje opterećenje na različitim stranama iste osovine, a potrebno ga je obaviti pri svakoj izmjeni guma. Ne samo da je izuzetno važno zbog sigurnosti, već pridonosi i udobnosti u vožnji, a u Gumi-Majoru balansiranje se radi na najefikasnijem uređaju na tržištu- Hunter Road Force® Elite. Dijagnostički valjak koji pod opterećenjem do 570 kg mjeri radijalne vibracije, sile bočne vuče gume kao i promjer guma pod opterećenjem jamči savršene rezultate balansiranja svih kotača.

Nakon zamjene guma, set zamijenjenih guma možete pohraniti u naš hotel guma, poseban zatvoreni prostor prilagođen uvjetima preporučenim od strane proizvođača. Naš stručan tim će vas obavijesti o potrošenosti i starosti gume prije svake izmjene sezonskih guma. 

Kako bi auto klima radila besprijekorno, potrebno je redovito servisiranje svake dvije godine. Na redovnom servisu pri ponovnom punjenju auto klima-uređaja u sustav se dodaje novo ulje, sustav se vakumira te se dodaje prethodno reciklirano rashladno sredstvo plin čiju količinu propisuje proizvođač vozila. Radi kontrole propusnosti, rashladnom sredstvu plinu također se dodaje kontrast koji služi kao indikator eventualnog propuštanja sustava. Za servisiranje i punjenje auto klima koristimo najsuvremenije uređaje renomiranog talijanskog proizvođača – TEXA KONFORT koji se odlikuju visokom preciznošću.

 

U sklopu redovnog servisa auto klime, nudimo vam i dezinfekciju klime i unutrašnjosti vozila koja uspješno uništava bakterije, viruse i neugodne mirise. Posebno se preporučuje alergičarima te bi se trebala obaviti jednom godišnje zbog vlažnosti i ne korištenja klima uređaja tijekom zime. 

Obratite nam se s povjerenjem i osigurajte da na vašem vozilu sve bude napravljeno po najvišim standardima. Pronaći nas možete na adresi Drinska 89 u Osijeku!