nove gumeVjerujemo da kada osjetite zubobolju idete kod stomatologa, a ne u trgovački centar. Zašto se onda uputite u trgovački centar po gume za vaš auto?

Iako mnoge trgovine obećavaju najjeftiniju ponudu guma, omjer dobivenog i uloženog je loš. Krenimo od osnova – trgovci u trgovačkim centrima nisu stručni i obučeni za prodaju guma. Ne kažemo da se ne informiraju o robi koju prodaju, no nemaju potpuno znanje ni iskustvo koje vulkanizeri imaju. Također, vulkanizer može odvojiti potrebno vrijeme za svakog kupca, saslušati ga i savjetovati. Kupovinom guma kod vulkanizera, ne dobivate samo garanciju na gume, nego i postavljanje i balansiranje guma. Balansiranje je postupak u kojem se masa kotača uravnotežuje te se raspodjeljuje opterećenje na različitim stranama iste osovine, time se postiže dobra raspodjela opterećenja što smanjuje vibracije i povećava udobnost u vožnji. Balansiranje guma je bitno jer neizbalansirane gume uzrokuju vibracije koje smanjuju sigurnost i udobnost vožnje te se pneumatici više troše.

Gumi-Major vam produžava rok za reklamaciju guma ovlaštenih proizvođača na godinu dana (u trgovačkim centrima rok je obično 45 dana). U tom slučaju, gume mijenjamo odmah, a brigu za reklamaciju uzimamo na sebe. Kupovinom guma kod nas, besplatno dobivate i demontažu starih, montažu, nove ventile, balansiranje guma i 20% popusta na auto optiku.

Neki web shopovi nude i montažu guma, ali u autopraonicama. Što znači da ćete morati čekati dostavu guma na vašu adresu te se s njima odvesti u određenu autopraonicu i tamo čekati ugradnju guma. Za toliko truda, više vam se isplati otići kod vulkanizera za kojeg znate da će vam pružiti kvalitetnu uslugu. Vulkanizer vam nikad neće prodati krive gume, niti gume loše kvalitete, što vam drugi trgovci ne mogu garantirati. Osim montaže, vulkanizeri obavljaju i uslugu demontaže i zbrinjavanja starih guma.

Gumi-Major cijelu veljaču ima akciju na auto optiku. Dođite na besplatnu geometriju kotača i ako postoji neki problem, dajemo vam 20% popusta na auto optiku. Ovu uslugu obavljamo na najsuvremenijim Hunter stroju. Više o njemu možete pročitati ovdje.

Vaš Gumi-Major.