gumi major auto klimaZnate li koliko često trebate puniti i servisirati klimu u autu? Na Internetu možete pronaći razne informacije, od toga da se klime trebaju puniti više puta unutar jedne sezone do toga da ih ne treba puniti uopće.

Preporuka stručnjaka iz Gumi-Majora je da auto klimu servisirate svake dvije godine. Zašto? Zato što tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci klima uređaj postane vaš najbolji suputnik. Palite klimu čim sjednete u auto i ne gasite ju do kraja vožnje, a kada zahladi, prebacujete se na grijanje i klima čeka svoju sezonu. Ako na servis pomišljate tek kada dođe do kvara, nadamo se da će vas ovaj blog razuvjeriti jer vam želimo pomoći izbjeći nepotrebni trošak.

Rijetki su vozači koji znaju kako funkcionira klima-uređaj u njihovom vozilu, no to i nije toliko važno. Važno je da vozač zna gdje, kada i koliko je bitno redovito ga održavati. Iz iskustva možemo potvrditi da malo ljudi zna kada se i na koji način auto klima servisira.

 

Gumi-Major servis i punjenje klima vrši na najmodernijem TEXA KONFORT 760R uređaju s potpuno automatskim načinom rada. Po promotivnoj cijeni od 350,00 kn nudimo vam kompletan servis i punjenje auto klime i promjenu ulja, vakumiranje sustava i rashladno sredstvo te kontrast koji služi kao indikator eventualnog propuštanja. Novo ulje se dodaje zbog podmazivanja kompresora i ekspanzijskog ventila, zatim se sustav vakumira i dodaje reciklirano rashladno sredstvo čiju količinu propisuje proizvođač vozila. Eventualno propuštanje pratimo pod UV lampom. Propuštanje se može dogoditi na cjevovodu, kondenzatoru, kompresoru, isparivaču ili nekom drugom spoju.

Za  sve ostale informacije, javite nam se na 031/274-970.