Gumi Major zimaska akcija gume i felge naslovna

Početak jeseni i dolazak nepredvidljivog vremena predstavlja još jednu promjenu sezona. Dok lagano zamjenjujemo kratke rukave s dugima, ne smijemo zaboraviti da je i limenim ljubimcima potrebna promjena garderobe.

Svi vozači dobro znaju da je u Hrvatskoj zimska oprema obavezna od 15. studenog tekuće godine do 15. travnja iduće godine. Ako želite znati više o tome što nam zakon poručuje bacite oko na naš blog u kojem smo napisali sve što trebate znati o zimskim gumama.

S izmjenom guma preporučljivo je krenuti i ranije, kako bi se izbjegle gužve koje obično nastaju tjedan, dva prije zakonskog roka.

Pitate se zašto mijenjati gume, ako su dnevne temperature još uvijek iznad 10°C?
Čak i za vrijeme sunčanih dana, noćne i jutarnje temperature su znatno niže od dnevnih, a ljetne gume već na 8°C gube svoja svojstva te slabije prianjaju za podlogu.

Također, kako se vremenske prilike ne ponašaju u skladu s kalendarom, imamo jednake šanse da nas snijeg iznenadi u listopadu kao i da nas dočekaju proljetne temperature za vrijeme blagdana.

Zimska akcija aluminijskih felgi

Kao i svake godine, priredili smo akcijske cijene na brojne gume i felge različitih colaža.
U ponudi izdvajamo aluminijske felge poznatog njemačkog proizvođača BROCK RC DESIGN čije felge iz godine u godine nastavljaju oduševljavati naše kupce. Felge su u potpunosti proizvedene u Europi i dolaze uz čak 5 godina jamstva!

Zimski cjenik felgi

Zimska akcija guma

Tijekom godine pratimo želje i preferencije naših dragih kupaca te u skladu s njima prilagođavamo akcijske cijene na sezonskim gumama. Tako da ove godine stavili smo fokus, kao i veća sniženja na Goodyear, Sava, Dunlop i Hankook zimske gume. Navedeni brendovi se već godinama nalaze u našoj standardnoj ponudi kao najpopularniji izbor kupaca koji osiguravaju odličan omjer cijene i kvalitete.

Ove sezone “počasnoj” ekipi pridružile su se i Continental zimske gume sa svojim novim WinterContact TS 870 modelom koji obećava vrhunsku razinu kontrole u svim zimskim uvjetima uz nisku potrošnju goriva. Model dolazi i u WinterContact TS 870 P izdanju namijenjenom za premium vozila od 17 coli i nadalje.

Ponudu svih naših guma i felgi možete pogledati na web stranici ili nas posjetite na adresi Drinska 89. i prepustite odabir našim stručnjacima koji vas sigurno neće iznevjeriti. U slučaju da ste pronašli proizvod koji se ne nalazi u našoj trenutnoj ponudi, slobodno nas nazovite jer smo vam u mogućnosti naručiti željeni model.

Proces montaže odrađujemo uz pomoć suvremenih Hunter uređaja koji osiguravaju optimalno postavljanje kotača zahvaljujući njihovom inovativnom pristupu automatizacije vulkanizerskih usluga.

Uz svaku kupovinu ostvarujete pravo na gratis demontažu i montažu, balansiranje kotača te popratni pribor!

Prepustite vašu zimsku muku nama na brigu i uživajte u sigurnoj i bezbrižnoj vožnji cijelu sezonu.